Blogi > Wihuri Fresh Cut - Let us cut for you

Wihuri Fresh Cut - Let us cut for you

Wihuri Fresh Cut kone- ja käsinleikatut hevit sekä pidemmälle jalostetut kasvikset helpottavat ammattikeittiön arkea.

Wihurin Metro-tukun logistiikkakeskuksessa toimiva hevileikkaamo valmistaa kone- ja käsinleikattuja hevituotteita sekä pidemmälle jalostettuja kasviksia. Fresh Cut - tuotteet helpottavat arkea ja tarjoavat maukkaan mahdollisuuden erottautua. Tuotteiden valmistamisesta vastaavat Fresh Cut-yrittäjät, ammattikokit Aleksi Malkamäki ja Matti Lohilahti tiimeineen.

Fresh Cut-tuotteista löytyy laaja valikoima niin yksittäisiä vihanneksia ja hedelmiä eri muotoihin pilkottuna kuin myös esimerkiksi raastesekoituksia, ratatouille- ja wok-mix -sekoituksia sekä perunaa erilaisissa leikkuumuodoissa. Tutustu sesongin mukaan päivittyvään Fresh Cut-tuotevalikoimaamme täällä.

Valmiin valikoimamme lisäksi toimitamme asiakkaan toiveiden mukaan räätälöityjä eriä. Monipuolinen leikkausvälineistömme mahdollistaa viipaloinnit, kuorimisen, kuutioinnit, raasteet ja leikkaamisen haluttuun muotoon. Lisäksi leikkaamomme henkilökunta taitaa ravintolatason osaamisen veitsellä leikkuusta - ammattikokkien osaamisella.

Toimitamme Fresh Cut -tuotteet nopeasti, pääkaupunkiseudulla 12 tunnin toimitusrytmillä ja muualle Suomeen 24 tunnin toimitusrytmillä.

Miksi valita Fresh Cut?

  • Suora kontakti tukkuun - ei välikäsiä!
  • Nopea toimitusrytmi - tuotteet jo seuraavaksi päiväksi
  • Räätälöinti - asiakkaan tarpeiden mukaan räätälöidyt tuotteet
  • Katkeamaton kylmäketju - tuotteet laadukkaasti ja turvallisesti
  • Veitsiosaaminen huipussaan - ravintolatason osaamista leikkaamisessa
  • Ajansäästö - valmiiksi leikatut tuotteet arjen sujuvoittamiseksi

Kiinnostuitko Fresh Cut-tuotteista? Ota yhteys omaan avainasiakasvastaavaasi ja saat lisätietoa tuotteista ja niiden hankinnasta.

Etkö ole vielä asiakkaamme? Palveleva eMetro ja pikatukut ovat valmiina sinua varten. Wihurin Metro-tukun asiakkaana voit keskittyä omaan ydintoimintaasi samalla kun me palvelemme sinua. Liity nopeasti asiakkaaksi ->

tuotevalikoima