Skip to content

Blogi > Uudistunut Go Green Karibian kasvispihvi – poistimme allergeenit!

Uudistunut Go Green Karibian kasvispihvi – poistimme allergeenit!

Kasvispohjainen ruokavalio ja kasvistuotteiden käyttö kasvattaa suosiotaan vuosi vuodelta. Monen mielestä kasvisruoan valmistaminen on hankalaa, osittain koska on vaikea keksiä maukkaita, yksinkertaisia kasvisaterioita. Tämän haluamme muuttaa.

Uudistimme Karibian kasvispihvimme poistamalla siitä allergeenit. Vegaaninen, gluteeniton ja soijaton tuote sopii nyt entistä paremmin hyvänä proteiininlähteenä kasvisruokavaliota noudattavien ruokavalioon.

Sen raaka-aineina ovat porkkanat, kikherneet ja parsakaali. Pihvi on 50 grammainen ja se on maustettu currylla ja korianterilla. Karibian kasvispihvi sopii erinomaisesti esimerkiksi sitrushedelmillä maustetun salaatin kera.

Tuote on ominaisuuksiltaan erinomaisesti lämpöhauteeseen sopiva.

Go Green on ollut mukana alusta alkaen, eli jo 15 vuoden ajan, lisäämässä vihreän maailman osuutta erilaissa keittiöissä. Tavoitteemme on hyvällä mallilla, sillä kasvisten käyttö lisääntyy vuosi toisensa jälkeen.

GoGreen 4kg Kasvispihvi Caribbean 50g

 

KARIBIAN KASVISPIHVEJÄ MANGOKASTIKKEELLA

10 annosta:

PARSAKAALISALAATTI
350 g ohraa
500 g pakasteparsakaalia
250 g pakasteherneitä
100 g kevätsipulia
100 g persiljaa
80 ml oliiviöljyä
suolaa ja pippuria

MANGOKASTIKE
625 g pakastemangoa sulatettuna
20 ml nestemäistä hunajaa
25 g raastettua valkosipulia
3,25 dl turkkilaista jogurttia, 10 % rasvaa
50 ml majoneesia
suolaa ja cayennepippuria

1500 g GoGreen Karibian kasvispihvejä

TEE NÄIN:

  1. Keitä ohra pakkauksen ohjeen mukaan.
  2. Höyrytä parsakaalia ja herneitä n. 3 min. Silppua kevätsipuli ja persilja. Sekoita ohra, parsakaali, herneet, salaattisipuli ja persilja sekä oliiviöljy. Mausta suolalla ja pippurilla.
  3. Soseuta mango, hunaja ja mausteet tasaiseksi.
    Lisää jogurtti ja majoneesi. Mausta suolalla ja cayennepippurilla.
  4. Valmista pihvit pakkauksen ohjeen mukaan. Tarjoile parsakaalisalaatin ja mangokastikkeen kera.