Blogi > Varmista hyvä käsihygienia Tork PeakServe® käsipyyheannostelijoilla

Varmista hyvä käsihygienia Tork PeakServe® käsipyyheannostelijoilla

Uudessa normaalissa ihmiset vaativat ja odottavat hygienian suhteen enemmän. Oikeanlaisesta käsienpesusta on tullut välttämätön osa arkipäivää. Tork PeakServe käsipyyheratkaisulla hygieniarutiinit helpottuvat ja annostelijan ylläpito on vaivatonta – myös näinä haasteellisina aikoina.

Essityn Tork® -brändin teettämän tuoreen kansainvälisen tutkimuksen mukaan lähes seitsemän kymmenestä tutkimukseen osallistuneesta tuntee olonsa turvattomammaksi käydessään epähygieenisissä julkisissa saniteettitiloissa kuin ennen pandemiaa. 43% näistä vastaajista sanoi, ettei tunne oloaan turvalliseksi saniteettitiloissa, joissa on käsienkuivaimia.*

Käsien kuivaaminen paperisiin käsipyyhkeisiin pienentää bakteerien leviämisen riskiä, kun taas ilmakuivain saattaa levittää merkittävästi enemmän mikro-organismeja ilmaan. Paperisia käsipyyhkeitä voi lisäksi käyttää muuhunkin kuin käsien kuivaamiseen, esimerkiksi nenän niistämiseen tai meikin korjailuun.

Tork PeakServe Continuous käsipyyhejärjestelmän kapasiteetti on markkinoiden suurin.

  • Hygieeninen järjestelmä takaa, että käsipyyhkeet ovat annostelijan sisällä ja että pyyhkeet annostuvat yksi kerrallaan. Käyttäjä koskee vain ottamaansa käsipaperiin.
  • Käsienkuivaus on nopeampaa ja hygieenisempää kuin ilmakuivaimella eikä jonoja synny ja näin sosiaalisen etäisyyden pito on helpompaa.

  • Näkyvillä oleva paperin reuna saa käyttäjät kuivaamaan kädet ja näin parantaa käsihygienian noudattamista.

  • Suuri kapasiteettinen annostelija takaa käsipyyhkeiden saatavuuden myös ruuhkaisina aikoina, annostelijaan mahtuu jopa 2100 käsipyyhettä.

Tork PeakServe -tuotteet:

7322540885514 PeakServe annostelija valkoinen
7322540885545 PeakServe annostelija musta
7322541136585 PeakServe mini annostelija musta
7322541136509 PeakServe mini annostelija valkoinen
7322540885606 PeakServe käsipyyhe

yhteistyössä