Blogi > Tervetuloa pikatukkuun!

Tervetuloa pikatukkuun!

Koko Suomen kattava, aina Helsingistä Rovaniemelle ulottuva Wihurin Metro-tukun pikatukkuverkosto tarjoaa helppoa ja henkilökohtaista palvelua. Visiomme on olla tukkukaupassa Suomen luotettavin kumppani. Wihurin Metro-tukussa käytössäsi ovat myynnin ja valikoimahallinnan ammattilaiset, jotka tuntevat oman asiakasryhmänsä tuotteet, toimintamallin ja erityistarpeet. Kehitämme koko ajan tuotevalikoimaamme vastaamaan asiakkaidemme toiveita ja tarpeita tiiviissä yhteistyössä tavarantoimittajiemme kanssa.

 

Tuotevalikoimassamme on yli 20 000 tuotetta aina tuoretuotteista pakasteisiin, teollisiin elintarvikkeisiin, panimotuotteisiin ja non-foodiin. Huomioimme valikoimassamme myös paikalliset erityistarpeet ja joustavan toimitusketjumme ansiosta pystymme tarjoamaan asiakkaillemme uutuus- ja erikoistuotteita. Pien- ja lähituottajat ovat meillä arvossa ja etsimme koko ajan lisää yhteistyökumppaneita tällä saralla.

 

Wihurin Metro-tukun oman maahantuonnin, Wihuri Wine Academyn, viinit ovat Suomessa saatavissa ainoastaan kauttamme, tutustu Wihuri Wine Academyn valikoimaan.

 

Paikallisissa Metro-pikatukuissa on helppo ja nopea asioida, kun sinua palvelee tuttu, ystävällinen ja ammattitaitoinen henkilökuntamme. Tarkista lähimmän pikatukkusi aukioloajat ja tule ostoksille!

 

 

tuotevalikoima pikatukku