Skip to content

Blogi > Tasty on uusi ja maukkaampi, 100% kasvipohjainen Suomessa valmistettu tuotesarja

Tasty on uusi ja maukkaampi, 100% kasvipohjainen Suomessa valmistettu tuotesarja

Viisi vuotta. Monta matkaa ympäri Euroopan. Satoja testejä. Sillä halusimme tehdä asiat kerralla oikein.

Hyvä pihvi tulee hyvistä raaka-aineista

Tasty on mehevä ja maukas, täysin kasvipohjainen tuotesarja, jota asiakkaat rakastavat. Unohda siis kaikki ennakkokäsitykset kuivista ja mauttomista, energiaköyhistä ateriakokemuksista. Herneitä ja härkäpapuja sisältävät tuotteemme ovat maustettu muun muassa merisuolalla ja ne sisältävät kuituja puhtaasta kaurasta sekä kookos- ja rypsirasvoja.

Ruoka tuo ihmiset yhteen. Yhdessä ruokaileminen muodostaa tärkeän osan arkea ja se on merkittävä osa ruokaelämystä. Siksi Tasty pitää tärkeänä, että voit tarjota ruokaa, joka yhdistää ja joka sopii kaikille. Vegaanit, vannoutuneet lihansyöjät, allergikot tai kaikkiruokaiset, kaikkien on voitava kokoontua saman pöydän ääreen.
Tasty-tuotteet ovat siksi luontaisesti gluteenittomia, maidottomia ja soijattomia. Mehevä ja herkullinen maku saa sitä paitsi veden herahtamaan jokaisen kielelle.

 

Oles_Rounds_1000x500px

Miksi tarjota Tastyä ravintolassasi?

Suomalaiset pyrkivät jatkuvasti vähentämään lihan kulutusta ja onkin melko todennäköistä, että ravintolaseurueessa on vähintään yksi joka ei lihaa syö. Jos ravintolallanne ei ole kasvisvaihtoehtoa tarjolla, koko seurue saattaa päätyä toiseen ravintolaan.

Laadun ja hyvän maun lisäksi, Tasty-tuotteet säilyvät kätevästi pakkasessa ja ne on helppo valmistaa.

 

Oles_Pihvi_1000x500px

Mitä asiakkaat sanovat?

Tastyn tuotteet ovat olleet erittäin suosittuja.

"Ollaan syöty kasvipohjaista ruokaa kuusi vuotta ja kaikenlaisia vegaanipalloja on tullut maistettua ja itsekin tehtyä, mutta nämä ovat epäilemättä parhaita!" - Ingela Å.

”Testattu tänään perheen kanssa perusteellisesti. Ihan paras pihvi. Maukas, täydellinen koostumus ja sopivan kokoinen burgeriin. Annan viisi papua viidestä mahdollisesta”
- Monica H.

Tuotteet eMetro-verkkokaupassa:
Ole’s Tasty Burger Plant Based 6416748611202
Ole’s Tasty Rounds Plant Based 6416748613008