Blogi > Suomalainen Pingviini Wanhan ajan premium -irtojäätelö valloittaa

Suomalainen Pingviini Wanhan ajan premium -irtojäätelö valloittaa

Pingviini Wanhan ajan premium -irtojäätelösarja toi viime keväällä markkinoille neljä upean herkullista irtojäätelömakua. Kaikissa sarjan jäätelöissä on pohjana ihana ja täyteläinen Wanhan ajan vanilja, joka yhdistettynä herkulliseen kastikkeeseen luo täyteläisen koostumuksen sekä äärimmäisen maukkaat makumaailmat. Tänä keväänä sarja täydentyy suklaisella uutuusmaulla, kun Wanhan ajan Vanilja & Suklaa -irtojäätelöuutuus saapuu täydentämään raikkaan hedelmäistä ja marjaisaa makuvalikoimaa. Konseptin raikas pastellivisuaalisuus tuo esiin jäätelön herkullisuutta ja puhuttelee tämän päivän kahvila-asiakasta.

Suomalaiset Pingviini Wanhan ajan premium-irtojäätelöt ja annokset takaavat ihanan herkutteluhetken jokaiselle sitä tarvitsevalle. Viime vuonna lanseeratussa irtojäätelösarjassa kaikkien jäätelöiden makujen pohjana on perinteinen, täyteläinen Wanhan ajan Vanilja jäätelö, jonka makupariksi on lisätty herkullista kastiketta. Nyt sarja täydentyy suklaisella uutuusmaulla, kun suosikkimaut Vanhan ajan Vanilja & Lakka, Vanhan ajan Vanilja & Sitruuna ja Vanhan ajan Vanilja & Mansikka saavat rinnalleen tämän kevään uutuusmaun, Vanhan ajan Vanilja & Suklaa.

Tänä keväänä kaikki Pingviini Wanhan ajan -sarjan jäätelöt muuttuvat myös uuteen pakkauskokoon 4,75L. Uusi koko jättää hieman tilaa vuoan yläosaan, jolloin astian kansi ei paina jäätelön pintaa tasaiseksi, vaan jättää jäätelön pintaan pienen ruusukkeen. Vitriiniin asetellessasi voit myös koristella jäätelövuoat jäätelömakuihin sopivilla lisukkeilla, jolloin edelleen lisäät tuotteiden herkullisuutta ja houkuttelevuutta myyntivitriinissä.

pingviini_jaatelo2_lev_1600px

Herkulliset annosmaailmat kasvattamassa keskiostosta

Panosta irtojäätelömyynnissä myös kuluttajille elämyksiä tarjoavaan ja myynnillisesti kannattavaan annosmyyntiin. Pingviinin Wanhan ajan sarjan -irtojäätelöistä löydät kustakin mausta valmiin reseptiikan herkullisiin jäätelöannoksiin. Annosresepteissä herkullinen Wanhan ajan jäätelö kruunataan kuhunkin jäätelömakuun sopivilla annoslisukkeilla. Reseptit ja valmiit myynninedistämismateriaalit löydät JäätelöAkatemian verkkokaupasta, sivulta Jäätelöakatemia.fi. Materiaalit voit joko tilata suoraan verkkokaupasta tai tulostaa ne itse käytöösi.

JäätelöAkatemian -sivustolta löydät kaikki konseptin ihanan pastelliset ja kuluttajiin vetoavat myynninedistämismateriaalit, kuten julisteet, pallohinnaston ja annoskortit. Verkkokaupassa räätälöit materiaalit helposti ja nopeasti myyntipisteeseesi tarpeiden mukaan. Esimerkiksi annoskorteihin tulostuu kortin etupuolelle annoskuva ja kääntöpuolelle annoksen reseptiikka. Kortin etupuolelle voit lisätä myös myyntipisteessäsi käytössä olevat annoshinnan, ennen korttien tulostusta.

pingviini_jaatelo3_1600px

Tutustu tästä Pingviini Wanhan ajan irtojäätelöihin:
Pingviini Wanhan Ajan Vanilja 4,75L - EAN koodi: 6430064405284
Pingviini Wanhan Ajan Vanilja & Suklaa 4,75L (uutuus!) - EAN koodi: 6430064405666
Pingviini Wanhan Ajan Vanilja & Lakka 4,75L - EAN koodi: 6430064405253
Pingviini Wanhan Ajan Vanilja & Sitruuna 4,75L - EAN koodi: 6430064405352
Pingviini Wanhan Ajan Vanilja & Mansikka 4,75L - EAN koodi: 6430064405345

tuotevalikoima Verkkokauppa