Blogi > Salico

Salico

Salicon käyttövalmiit SallaCarte-hedelmä- ja -vihannesjalosteet tunnetaan korkeasta laadustaan maamme johtavissa ravintoloissa, fastfood-ketjuissa ja julkisella sektorilla. Vähittäiskaupalle tarjoamillamme herkullisilla Greendeli- ja kasvispainotteisilla Tuorekset-tuotteilla helpotamme kiireisten ihmisten arkea ja tuomme värikkyyttä heidän ruoanlaittoonsa. Osana ruotsalaista Greenfood-konsernia olemme merkittävä toimija alallamme, ja pystymme suurilla volyymeillamme täyttämään ketjuasiakkaittemme tarpeet ympäri Suomea.

Katso SallaCarte-tuotteet verkkokaupassamme >>

Katso GreenDeli-tuotteet verkkokaupassamme >>

ulkokuva_salico_1000x500px

Mitä SallaCarte tarkoittaa asiakkaillemme?

Helsingin Kivikossa sijaitsevassa tuotantolaitoksessamme käyttämämme modernin teknologian, tarkasti valvottujen tuotantoprosessiemme ja noin 120 ammattitaitoisen työntekijämme ansiosta voivat loppukuluttajamme nauttia päivittäin tuoreista ja raikkaista hedelmä- ja vihannesjalosteista.
Salicon esipestyt, kuoritut ja pilkotut SallaCarte-hedelmä- ja -vihannesjalosteet tehostavat hotelli- ja ravintola-alan yritysten toimintaa ja suoraviivaistavat heidän ruoanvalmistusprosessejaan.

Salicon toimitusjohtaja Jussi Armanto kuvailee asiakasyhteistyön tekemistä näin: ”Kehitämme yhteistyötämme asiakkaittemme kanssa jatkuvasti ja tarjoamme heille asiakaskohtaisia tuoteratkaisuja. Olemme mukana ideoimassa heidän reseptiikkaansa ja kehitämme omaa tuotantoamme ja toimintaamme asiakkaittemme liiketoimintaan tukevaksi. Hyvä yhteistyö on pitkäjänteistä ja koko ajan kehittyvää.”

Salico_1000x500px_Large-greens_vegetables_fruit

Korkea laatumme syntyy monesta asiasta

Syvä ymmärryksemme hedelmien ja vihannesten kasvukausista sekä hioutuneet suhteet viljelijöihin mahdollistavat korkean toimitusvarmuuden ympäri vuoden. Pyrimme tukemaan mahdollisimman paljon kotimaista viljelyä.

”Tuotannossa aikaansaamamme laadukas leikkuujälki sekä säilyvyyteen ja kylmäketjuun panostaminen ovat keinoja, joilla tarjoamiemme tuotteiden korkea laatu saavutetaan. Noudattamamme omavalvontaohjelmat ja hygieniasäännöt yhdessä varmistavat turvallisen ja puhtaan lopputuotteen”, kertoo Salicon tehtaanjohtaja Juhani Tegelberg laadukkaan jalostetuotannon kulmakivistä.


Vastuullisuus on toimintamme perusta

Salico kokee tärkeäksi rakentaa toimintaansa kestävälle pohjalle niin taloudellisesti, sosiaalisesti kuin ekologisestikin. Toiminnastamme syntyvä biojäte jalostetaan biokaasuksi. Pyrimme käyttämään mahdollisimman paljon kierrätysmateriaaleista valmistettuja pakkauksia tuotteissamme.

Salicon hedelmä- ja vihannesjalosteilla on paljon positiivisia vaikutuksia: ne tehostavat ammattilaiskeittiöiden toimintaa, ovat terveellistä ruokaa sekä myötäilevät ihmiskunnan pyrkimyksiä kohti hiilineutraaliutta.

tuotevalikoima yhteistyössä