Blogi > Rapusesongin parhaat

Rapusesongin parhaat

Ravut saatavilla 23.7. alkaen.

Rapukausi on taas täällä! Juhlistamme rapukauden alkua tuomalla tarjolle valmiin valikoiman kauden teemaan soveltuen. Valikoimasta hankit kerralla niin ravut kuin muutkin rapujuhlien tarjottavat ja kattaustarvikkeet. 

Perinteisesti raputarjoilun jälkeen pääruokana on tarjoiltu sorsaa. Valikoimassamme on mukana sekä Finnwildin viljasorsaa että Caneton De Vendeen sorsaa pakasteena.

Teemaan soveltuvat viinisuositukset* saimme tällä kertaa Vuoden Tarjoilija 2020-titteliä kantavalta Christian Angelovilta. Mukaan valikoimaan nousivat Wihuri Wine Academyn Weingut Frank, Grüner Veltliner, Itävalta ja Spindler Lindenhof, Riesling, Saksa.

"Molemmat valitut viinit ovat upean raikkaita. Rieslingissä löytyy hieman enemmän hedelmää ja on kevyen makea sekä upean kukkainen. Grüneri Veltlinerissä on miellyttävän raikkauden lisäksi myös upean vihreänsävytteinen mausteisuus ja hyvin kantava kevyt hedelmäisyys”

Rapujen kanssa nämä molemmat viinit toimivat upeasti!  Jos nauttii ravut ihan vain keitettyinä niin näistä Riesling on valintani korostamaan ravun luontaista makeutta. Jos ravut keitetään ja annetaan maustua liemessä niin Grüner Veltliner on ehdottomasti valintani. Liemi tuo makuun pienen mausteisuuden jota Grünerin mausteisuus korostaa vielä enemmän.”

Katso rapukauden valikoimamme tästä >>

ravut kuvituskuva

* Wihuri Wine Academyn viinit näkyvät tuotelistauksessa alkoholiluvan omaavilla asiakkuuksilla

tuotevalikoima