Blogi > Otamme yhteyttä, mietitään ratkaisuja yhdessä

Otamme yhteyttä, mietitään ratkaisuja yhdessä

Nyt ei saa jeesustella. Totuus on, että suuri joukko asiakkaitamme on ajautumassa taloudellisesti vaikeaan tilanteeseen.

Ymmärrämme tuskan paremmin kuin hyvin. Tämä koskettaa nyt ihan meitä kaikkia.

Vaikka itse tilanteeseen ei voisi vaikuttaa, teemme kaiken mitä tehtävissä on auttaaksemme. Olemme koonneet #SupportYourLocal -henkeen valikoiman ravintoloiden perustuotteista, jotka soveltuvat myös Take Away -myyntiin. Olemme yhdessä kumppaniemme kanssa koostaneet kustannustehokkaan ratkaisun, jossa hinnat on mahdollisimman edullisia ja hyöty on mahdollisimman konkreettinen.

Mietimme myös ratkaisuja ravintoloiden Take Away -myynnin tukemiseksi. Mitkä ovat ne konkreettiset ongelmat, joita kriisin keskellä nyt ratkotaan? Jos voimme heti auttaa jossain, ota äkkiä puhelin kouraan. Oma asiakasyhteyshenkilösi vastaa sinulle ja yritetään yhdessä keksiä ratkaisuja tilanteeseen.

Mitä tässä voi sanoa? Otetaan verkostot käyttöön. Autetaan kaveria! Mietitään yhdessä keinoja, ja kun tilanne joskus tästä rauhoittuu – noustaan yhdessä takaisin jaloilleen.

– Antti Leistén
Myyntipäällikkö, ravintolakauppa
Wihuri Oy Metro-tukku

 

Etkö ole vielä asiakkaamme? Liittymällä asiakkaaksi, saat käyttöösi myös Support your local-kampanjan erikoishinnoitellut tuotteet. Tule asiakkaaksi!

Vastuullisuus