Blogi > Ota osasi nopean syömisen markkinasta

Ota osasi nopean syömisen markkinasta

Ruokaa napataan yhä useammin mukaan matkan varrella haukattavaksi, arjen pieneksi hemmotteluksi, ostoksilla syötäväksi, kotiin vietäväksi tai vaikka mukavassa nosteessa nautittavaksi.
Nopeassa keittiössä tekemisen on oltava suoraviivaista. Rentoa, rouheaa, runsasta ja selkeää. 

Millainen on nopean syömisen tulevaisuus?

Markkina kasvaa ja voi hyvin! The Food People -tutkimuksen mukaan hiilareita ei enää vältellä, mutta nyt halutaankin jotakin erityistä, kuten käsintehtyä, rustiikkista, täysjyvää tai hapanleipää. Lihan on oltava vastuullisesti tuotettua ja jos tuotteita pakataan, on pakkausten luonnollisesti oltava mahdollisimman ympäristöystävällisiä.

Lisäksi syömisen on oltava hauskaa, todellinen päivän kohokohta. Aamiaistakin voi syödä pitkin päivää ja leivän voi korvata vaikka croissantilla, tortillaletulla tai letulla. Ja aina vaan parempi, jos ruoan voi jakaa ystävän kanssa!

Ilmainen vinkki: käytä tarinan voimaa – kerro asiakkaallesi siitä miten ja millaisista raaka-aineista tarjoamasi annokset on tehty. Nykykuluttaja kun on erittäin kiinnostunut siitä mitä suuhunsa laittaa. Mielenkiintoinen tarina nostaa sekä ruokasi että keittiösi arvoa.

Kokeile uutta, innovatiivista Atria Murea -tuotesarjaa

Atria Murea on uudenlainen sarja ammattikeittiöiden valikoimiin. Mureat sopivat erinomaisesti nopean syömisen tuotteisiin kuin myös perinteisiin resepteihin. Ne ovat helppoja valmistaa yllättävissä tilanteissa ja kiireisissä päivissä.

100 % suomalaiset Atria Mureat ovat tasalaatuisia, mehukkaita ja näyttävät painoaan runsaammilta. Vain valmiiksi kypsää, mureaa ja irtonaista lihaa ilman pakkauksessa olevaa nestettä, kalvoja, rustoja tai sattumia.

Helppoa ja lihaisaa nyt ilman hävikkiä – kokeile!

Atria Tender-tuotteet eMetrossa

Atria on kokonaan hiilineutraali vuonna 2035

Tehtävämme on tarjota maistuvaa ja terveellistä ruokaa kaikkiin ruokahetkiin. Siksi atrialainen ruokaketju on maailman puhtain ja läpinäkyvin – huolehdimme eläinten hyvinvoinnista joka hetki.

Haluamme pienentää ilmastokuormaamme entisestään ja hyödyntää luonnonvaroja vastuullisesti. Pyrimme jatkuvasti löytämään ekologisempia pakkausratkaisuja, lisäämään uusiutuvien energialähteiden käyttöä ja minimoimaan hävikkiä.

Vuoteen 2025 mennessä alennamme CO2- päästöjämme 25 % ja energiankäyttöämme 5 % vuoden 2016 tasosta. Atrian ruokaketju on kokonaan hiilineutraali vuoteen 2035 mennessä.

Reseptipankki käytössäsi

Nopeassa keittiössä tekemisen on oltava suoraviivaista. Rentoa, rouheaa, runsasta ja selkeää. Siksi olemme koonneet koko joukon reseptejä käyttöösi. Karsimme turhat työvaiheet pois ja varmistimme, että kuka tahansa osaa valmistaa tuotteen yksinkertaisia ohjeita noudattamalla. Valitsimme korkeatasoiset raaka-aineet ja toimivat makuyhdistelmät. Lisäksi optimoimme tehokkuuden, kuten tuotteen valmistamiseen käytetyn ajan, raaka-aineiden hinnat, valmiin tuotteen säilyvyyden ja jälleenmyyntihinnan.

Lopputuloksena nopeaa, herkullista ja maistuvaa. Sellaista ruokaa, joka liikkuu nopsaan eikä jää lämpölampun alle tai vitriiniin vanhenemaan.

Katso ja testaa reseptit, ole hyvä!

tuotevalikoima yhteistyössä