Blogi > Oletko sinä vuoden 2021 Burgermestari tai Pizzamestari?

Oletko sinä vuoden 2021 Burgermestari tai Pizzamestari?

Metro-tukku on mukana yhteistyökumppanina etsimässä uusia mestareita suomalaisista keittiöistä.

Pizzamestari 2021 -kilpailussa taistellaan parempien pizzojen puolesta! Pizzamestari kruunataan jo kolmatta kertaa Arlan johdolla.

Burger Battlessa etsitään Suomen Burgermestaria. Burgermestari kruunataan toista kertaa Lantmännen Unibaken ja Food Camp Finlandin johdolla.

Kilpailujen hakuaika on 15.11.2020 – 18.6.2021. Kilpailut järjestetään Fastfood & Café & Ravintola -ammattilaistapahtumassa 13. – 14.10. 2021. Kilpailu antaa tilaisuuden edistää omaa ammattitaitoa ja uraa.

Tutustu kilpailun sääntöihin ja hae mukaan, we want you!

Ilmoittaudu mukaan:

PIzzamestari

Burger Battle

 


Pizzamestari 2021


Pizzamestari 2021 -kilpailu on tarkoitettu Suomessa vakinaisesti asuville kokeille ja keittiömestareille. Kilpailu antaa tilaisuuden edistää omaa ammattitaitoa ja uraa.
Tuomaristo valitsee semifinaaleihin kahdeksan osallistujaa lähetettyjen reseptien ja kuvien perusteella. Finaaliin pääsee neljä kilpailijaa.


Burger Battle 2021


Burger Battle on kilpailu, jossa etsitään Suomen Burgermestaria. Kilpailu on tarkoitettu Suomessa vakinaisesti asuville kokeille ja keittiömestareille.
Kilpailu antaa tilaisuuden edistää omaa ammattitaitoa ja uraa.
Tuomaristo valitsee semifinaaleihin kahdeksan osallistujaa lähetettyjen reseptien ja kuvien perusteella. Finaaliin pääsee neljä kilpailijaa.

yhteistyössä