Blogi > Meiran mausteiden ilme uudistuu – tutut mausteet ovat aina tuoreimmasta sadosta!

Meiran mausteiden ilme uudistuu – tutut mausteet ovat aina tuoreimmasta sadosta!

Meiran Food Service PET -maustepakkausten ilme uudistuu loppuvuoden aikana. Uudet, värein ja kirjaimin koodatut pakkaukset antavat yhdellä silmäyksellä paljon tietoa, joka helpottaa keittiössä työskentelevien arkea ruoanvalmistuksessa ja tilausten teossa. Food Service -valikoimassa on lähes 60 erilaista maustetta ja mausteseosta, jotka kaikki tulevat Helsingin Vallilasta, Meiran omasta maustetehtaasta.

Meiran PET-maustepakkausten uudet etiketit on värikoodattu sen mukaan, onko kyseessä pippuri, yrtti, leivontatuote vai mausteseos. Lisäksi pakkaukseen on lisätty jo vähittäiskaupasta tuttu mausteen etukirjain kertomaan, mistä tuotteesta kyse.

”Suunnittelimme uudet pakkaukset ottaen huomioon ammattikeittiön arjen. Pakkauksen yksityiskohdilla on merkitystä, kun keittiössä on useita erilaisia maustetuotteita. Toivomme, että uudistuneet pakkauksemme toisivat osaltaan apua asiakkaidemme kiireisiin työpäiviin”, Meiran asiakasmarkkinointipäällikkö Susanna Koroma-Nyström kertoo.

 

Parhaat mausteet valmistetaan aina tuoreimmasta sadosta, parhaista kasvupaikoista.

Mausteet ja yrtit ovat aitoja luonnontuotteita, ja ne ovat herkkiä kasvupaikan suhteen. Kasvupaikka vaikuttaa makuun, ja on verrattavissa viinin tai kahvin kasvupaikan vaikutuksiin. Mausteiden tuottajamaan, alueen ja tavarantoimittajan valinta tehdään huolella, sillä juuri nämä määrittävät pitkälle mausteen maun ja turvallisuuden.

Meiran mausteet valmistetaan aina tuoreimmasta sadosta. Prosessi on tarkka ja vaatii huolellisuutta. Mitä paremmin maku saadaan vangittua mausteeseen, sitä enemmän se antaa makua ruoanvalmistuksessa.

Meiran Vallilan maustetehtaalle saapuu päivittäin mausteita ja yrttejä ympäri maailmaa. Oreganoa tuodaan vain Chilestä tai Perusta, sillä kummankin maan puhtaan kasvuympäristön vuoksi mausteiden viljelyssä ei muun muassa tarvitse käyttää hyönteisten torjunta-aineita lainkaan. Lisäksi oregano saavuttaa vihreän värin ja erittäin aromikkaan maun kasvaessaan näiden maiden korkeassa ilmanalassa. Runsasarominen kardemumma puolestaan tulee Meiralle siemeninä Guatemalasta ja se jauhetaan vasta Vallilassa, juuri ennen purkitusta.

Musta-, viher- ja valkopippurit samasta kasvista

Tiesitkö, että musta-, viher- ja valkopippurit ovat samaa kasvia? Värierot tulevat erilaisista valmistustavoista. Suuri osa pippureista tulee Meiralle kokonaisina Vallilassa jauhettaviksi. Näin ne säilyttävät arominsa purkitukseen saakka.

Meira pippuri

Kotimaisuus ja suolattomuus näkyvät maustevalikoimassa

Lähes puolet Meiran Food Service -valikoiman mausteseoksista on Avainlippu-tuotteita. Tarjolla on myös kattava valikoima mausteita ilman suolaa. Kaikki Meiran mausteet kehitetään ja valmistetaan Meiran maustetehtaalla Helsingissä, Vallilassa - jo vuodesta 1915.

Videolinkki: https://youtu.be/MC5hZAIYGag

yhteistyössä