Blogi > Leijona Catering ja Metro-tukku juhlistavat yhteistyötään

Leijona Catering ja Metro-tukku juhlistavat yhteistyötään

Puolustusvoimain lippujuhlan päivänä 4.6. juhlittiin tuplajuhlia. Wihurin Metro-tukku ja Leijona Catering Oy kohottivat maljat ilmaan yhteistyön jatkumisen merkiksi uudelle sopimuskaudelle 1.6.2020 alkaen. Vallitsevan tilanteen vuoksi Metro-tukku toimitti kakut ja kuohuvat kaikkiin Leijona Cateringin toimipisteisiin ja tunnelmia jaettiin muiden iloksi sosiaalisen median välityksellä.

Uusi sopimuskausi on merkittävä yhteistyö puolin ja toisin. Juhlinnan lomassa pääsimmekin kysymään, millaisissa tunnelmissa maljat tänään nousevat ja millaisia odotuksia uusi sopimuskausi Leijona Cateringin toimipisteissä herättää?

 

Leijona Ruben

Kuvassa varuskuntaravintola Rubenin henkilökuntaa Parolannummelta.

"Kesän kynnyksellä tunnelmat ovat tiimeissä erittäin hyvät ja työtä tehdään joka päivä maukkaiden ruokien parissa varusmiesten jaksamisen sekä oppimisen turvaamiseksi. Haluaisimme muistuttaa kaikkia Metron työntekijöitä, että me emme pysty ilman heitä tuottamaan erinomaisia ruokapalveluita tuhansille asiakkaillemme kaikissa olosuhteissa. Jos raaka-aineet eivät kulje Leijonan toimipisteisiin, pettyy moni nälkäinen varusmies, vanki, sotilas sekä siviili. Lupaamme tarjota ruokalistojen mukaisia maukkaita aterioita ja tarvitsemme siihen meidän kaikkien loistavaa yhteistyötä joka päivä." Varuskuntaravintola Ruben, Parolannummi.

Vekarajärvi 700x300

Kuvassa Vekaranjärven toimipisteen henkilökuntaa.

"Tänään maljoja nostettiin Vekaranjärvellä iloisissa ja kesäisissä tunnelmissa. Sen lisäksi, että juhlistimme uutta sopimusta, nautimme maljat toimitusjohtajan sekä meidän oman vuoropäällikön saamasta huomionosoituksesta kunniamerkkien muodossa. Yhteistyö Metro-tukun kanssa on ollut hyvää ja se on viime aikoina jopa parantunut. Toivomme, että jatkossa toiminta pysyy yhtä hyvänä ja olemme myös osaltamme valmiita kehittämään sitä." Varuskuntaravintola Linna, Vekaranjärvi.

 

 

Leena Turtiainen

"On hienoa jatkaa yhteistyötä Leijona Cateringin kanssa uudelle sopimuskaudelle!" Metro-tukun myyntipäällikkö Leena Turtiainen osallistui juhlintaan Lappeenrannan Metro-tukun pikatukusta käsin.

 

 

K3 juhlii

Myös Metro-tukun toimipisteessä juhlamaljat nostettiin paikallaolijoiden toimesta. 

Lisää juhlatunnelmia löydät #leijonacateringjametrotukku.

 

yhteistyössä