Skip to content

Blogi > Kun haluat lautasellesi laatua - valitse Aberdeen Black®

Kun haluat lautasellesi laatua - valitse Aberdeen Black®

Liha on peräisin nuoresta avoimen taivaan alla kasvaneesta, enintään 3-vuotiaasta lihakarjasta ja on aina 100% hormoni ja antibiottivapaata. Eläimet kasvavat perhetiloilla New-South Walesin alueella Kaakkois- Australiassa. Viimeisen 120 vuorokauden aikana karja nauttii ruohon lisäksi vilja-rehua (grain-fed) jonka ansiosta lihan tulee lisää makua ja marmoroitumisen tuomaa mehukkuutta ja mureutta.


Tutustu Aberdeen Black-tuotteisiin

Aberdeen Black pihvikarjan ulkofilee n. 5kg, me 10,0 kg
GTIN: 2073780400009
Ulkofilee /striploin on maukas ja mehukas raaka-aine pihveihin. Esille pantuna lihalla on kuitenkin monta nimeä: new york strip, strip steak, sirloin steak, contre-fillet. Fileessä on päällä makurasva, joka suositellaan ehdottomasti jättämään lihan päälle paistettaessa. Rasva kestää korkeampaa lämpötilaa kuin kasvirasvat tai voi, jolloin pihvin pinta saa kauniimman värin ja luovuttaa lihaan makua.

Katso tuote verkkokaupassamme >>

Aberdeen Black pihvikarjan etuneljännes n. 8,5kg, me 8,6 kg
GTIN: 2073780500006
Etuselkä /chuck-roll on loistava tuote patoihin, pulled beef:iin tai wokkeihin lihaksessa olevan rasvan johdosta mutta lihakarjan ollessa kyseessä soveltuu tämä myös pihveiksi leikkuuseen.

Katso tuote verkkokaupassamme >>

Aberdeen Black pihvikarjan sisäfilee n. 2,4kg, me 7,2 kg
GTIN: 2073780700000
Sisäfilee /tenderloin on pihviannosten klassikko, joka yllättää olemalla vähärasvainen mutta silti erinomaisen maukas ja murea.

Katso tuote verkkokaupassamme >>

Aberdeen Black Flank Steak pihvikarjan naudanliha n1,8kg, me 9,0 kg
GTIN: 2073780800007
Kuve /flank steak on alhaalta vatsan takaosasta saatavaa mureaa lihaa. Tätä ruhon osaa kutsutaan myös nimillä flank steak ja bavette. Naudan kuve on melko suurisyistä, mutta oikein valmistettuna ja leikattuna silti takuuvarma raaka-aine grilliin.

Katso tuote verkkokaupassamme >>

Aberdeen Black pihvikarjan Picanha n. 1,75kg, me 7,12 kg
GTIN: 2073781300001
Picanhaa arvostetaan Brasiliassa ja Etelä-Amerikassa yli muiden grillattavana lihana. Picanha on kolmion muotoinen lihas naudan takaosasta. Picahnan pinnalla on makurasvakerrossa, joka suojaa lihaa kuivumasta kypsennyksen aikana ja antaa sille lisää makua. Picanha on parhaimmillaan medium- tai medium-miinukseen kypsennettynä.

Katso tuote verkkokaupassamme >>

Aberdeen Black Entrecote 7 Ribs n. 4,9kg, me 9,8 kg
GTIN: 2073781900003
Välikyljys / Entrecôte on uskomattoman mureaa, ja runsaan marmoroitumisen ansiosta sen maku on erityisen mehevä ja täyteläinen. Lihan korkean rasvapitoisuuden takia entrecôte kannattaa paistaa tai grillata viipaloituna. Entrecôte saadaan selästä etuselän ja ulkofileen välistä. Nimi juontaa juurensa ranskankieliseen ilmaisuun entre côte, ”kylkiluiden välillä”. Entrecôte tunnetaan myös nimillä rib eye, cube roll tai scotch fillet.

Katso tuote verkkokaupassamme >>