Blogi > Kesäkampanjat

Kesäkampanjat

Kesällä grillataan ja vietetään aikaa ystävien ja perheen kesken. Kokosimme näihin Metrokaupan kesäkampanjoihin arkeen ja juhlaan sopivia tuotteita. Tukkupakkauksista riittää vaikka koko kesäksi ja näillä täytät helposti niin kodin, mökin tai kesähuvilan kaapit ja pakastimet. Tutustu ostoskoreihin ja tilaa arjen helpotukset ja juhlapöydän antimet suoraan kotiovellesi!

 

JÄÄTELÖKESÄ
Vietä villit jäätelöbileet, järjestä kavereille jätski-tasting tai tilaa kerralla koko kesän jäätelöt. Puikot, tuutit ja pikarit sekä tötterökioskin suurpakkaukset kutsuvat kuumalla kelillä - valikoimaa on! Katso jäätelövalikoima.

jäätelökesä kapea

KESÄN GRILLIMESTARI - NÄMÄ SINUN ON NÄHTÄVÄ
Kokosimme sinulle Metrokaupan huippulihat kesän grillikauteen, mukaan sujautimme myös grilliin sopivat juustot. Sisäfileet, burgeripihvit, raakamakkarat, broileri, flank steakit - mikä on sinun suosikkisi tai kokeilisitko jotakin aivan uutta?  Katso grillimestari-valikoima.

grillilihat kapea

HERKUT KAHVIPÖYTÄÄN
Meiltä löydät laajan valikoiman kahvipöydän herkkuja paisto- tai sulatusvalmiina. Suklaakakut, leivokset, croissantit, riisipiirakat, pullat… kurkkaa ja tilaa! Katso kahvipöydän herkut-valikoima.

herkut kahvipöytään kapea

TUKKUPAKKAUKSET
Osta suuremmissa erissä ja kirmaa kauppareissun sijaan kesälaitumilla. Näillä täytät vaikka kesämökin kaapit koko loman ajalle. Tukkupakkaukset valikoima täällä.

tukkupakkaukset kapea

 

tuotevalikoima Verkkokauppa