Blogi > Keittiö&Sali

Keittiö&Sali

Keittiö&Sali on Wihurin Metro-tukun ravintolakaupan segmenteille kohdennettu julkaisu, joka ilmestyy neljästi vuodessa. Joka numerossa on vaihtuva, ajankohtainen  teema sekä valikoimamme vaki-osiot: hevi, liha & kala, maitotalous ja kananmunat, vitriini, kahvi & leipomo, ruoanvalmistus. 

Keittiö&Sali 1/2021 on voimassa 1.2.-30.4.2021. Lehden teemana on tällä kertaa Ravintolan hygienia hallussa. Julkaisumme nostaa esiin virusten torjumiseen sekä ravintolan hygienian ylläpitoon liittyviä artikkeleita ja haastatteluita sekä nostaa esiin teemaan soveltuvia puhdistus- ja kertakäyttötuotteita.

Lehden voit lukea sähköisessä muodossa täällä

Seuraava Keittiö&Sali ilmestyy 1.5.2021.

Huomioithan, että lehdessä esitetyt hinnat ovat voimassa Wihurin Metro-tukun rekisteröityneille asiakkaille. Asiakkaaksi liityt helposti ja nopeasti täällä.

Keittiö&Sali