Skip to content

Blogi > Juustoistaan pizza tunnetaan

Juustoistaan pizza tunnetaan

Herkullinen pizza viettelee jo tuoksullaan. Mausta syntyy lopullinen ihastus. Ja juusto kruunaa maun. Siinä hyvän pizzan salaisuus yksinkertaisimmillaan. Arla Pron mehevissä pizzajuustoissa on se juttu. Valikoimasta löytyy aina sopiva juusto mitä erilaisimpiin pizzoihin.

Arla Pron juustovalikoimaa kehitetään asiakkaiden tarpeita kuunnellen, ja valikoimasta löytyy nyt niin monta juustoa kuin on pizzaakin. Juustomme testataan ja analysoidaan myös käyttöominaisuuksiltaan. Ominaisuuksissa on eroja ja siksi on tärkeää valita oikeanlainen juusto käyttötarkoituksen mukaan.
– Juustovalikoimamme kehitys on konkreettinen osoitus Arla Pro -konseptimme mahdollisuuksista. Voimme tarjota asiakkaillemme erilaisia juustoja eri käyttötarkoituksiin. Asiakaan tarve voi olla esimerkiksi venyvä tai vähän väriä pintaan ottava juusto, Arla Pro markkinointipäällikkö Mia Kettunen kuvailee.

Professional Pizzatopping

Maultaan mieto Arla Professional Pizzatopping -juustoblokki on kehitetty pizzajuustoksi. Se on tuoreimmillaan suoraan blokista pizzan päälle raastettuna. Juusto sopii mainiosti myös esimerkiksi amerikkalaiseen pannupizzaan.
- Juuston vaalea väri ottaa paistettaessa väriä voimakkaasti ja antaa herkullisen ulkonäön, Kettunen toteaa.

Mehevä mozzarella on klassikko

Vaalea, maukas ja raikas mozzarella soveltuu erinomaisesti herkullisiin à la carte -pizzoihin. Mozzarellan venyvyyden johdosta tämä juusto on täydellinen kumppani esimerkiksi italialaiseen venyvään pizzaan ja myös muihin italialaisen keittiön herkkuihin. Arla Pron valikoimasta löytyy kaksi erilaista mozzarellaa, joista valita: Arla Pro mozzarellamuru on muotonsa vuoksi erittäin helppo annostella ja Arla Pro mozzarellajuusto blokki, joka säilyttää hyvin tuoreutensa.

Kaikkien rakastama Gouda

Pitkien perinteiden goudalla on juuret Alankomaissa, Goudan kaupungissa. Juustoa valmistetaan
myös monissa muissa Euroopan maissa, ja Arla Pron goudajuusto syntyy Tanskassa.
Arla Pro Gouda pizzajuustomuru on väriltään vaalea, maukas gouda-juusto. Suosittu goudajuusto on laktoositon ja lisäaineeton. Se sopii loistavasti bianco pizzoihin, koska se säilyttää vaalean värinsä myös paistettaessa. Juusto ei veny, mikä tekee siitä erinomaisen buffettarjoilun pizzoihin.

Vaihtelua cheddarista

Cheddar raaste on Brittein saarilta kotoisin oleva, äärimmäisen monikäyttöinen juusto, joka toimii hyvin päivittäisessä ammattikäytössä perinteisempien raasteiden rinnalla. Kauniin värinsä ansiosta se antaa ruokiin myös herkullista ulkonäköä.
- Perinteisten reseptien lisäksi cheddar sopii pizzoihin. Siitä voi lisäksi valmistaa mutkatonta katuruokaa ja helppoja pikkupurtavia Bits ‘n’ Bites -tyyliin, Mia Kettunen toteaa.

Valmiit juustoraasteseokset

Valikoimastamme löydät myös valmiit juustoraastesekoitukset. Olemme valinneet suosituimmat juustokombot, jotta sinun ei tarvitse yhdistellä eri juustoja saadaksesi haluamasi lopputuloksen!

Tuotteet löydät eMetrosta!