Skip to content

Blogi > Huolellinen pintojen puhdistus ravintoloissa on tärkeimpiä tehtäviä

Huolellinen pintojen puhdistus ravintoloissa on tärkeimpiä tehtäviä

Ravintoloiden tilat vaativat tarkkaa siivousta ja huolenpitoa. Huonosti puhdistetut pinnat ja heikko käsihygienia voivat pahimmillaan johtaa ruuan saastumiseen, ravintola-asiakkaiden ruokamyrkytykseen sekä tartuntatautien leviämiseen.

Tork® Keittiöpuhdistusliina vastaa keittiöiden asettamiin hygieniatarpeisiin.
Yleisimmät syyt ruuan saastumiseen ravintoloissa ovat joko suoraan kosketuksen kautta tai välillisesti likaisen leikkuulaudan, työpinnan tai työvälineiden kautta. Pintojen ja välineiden tarkka puhdistus sekä hyvä käsihygienia estävät tautien leviämistä.

Kompostoituvat kertakäyttöiset Tork Keittiöpuhdistusliinat ovat tärkeä työkalu ravintoloiden keittiöissä mutta myös ravintolan salin puolella. Pehmeä, kestävä ja erittäin imukykyinen liina säilyttää tehonsa myös märkänä, mikä tekee siitä hygieenisen vaihtoehdon perinteiselle keittiöpyyhkeelle. Lisäksi liinan vahva rakenne suojaa käsiä kuumuudelta.

Tork Keittöpuhdistusliinat ovat käteviä ja monikäyttöisiä päivittäisessä käytössä. Kätevä muovipakkaus suojaa liinoja roiskeilta ja on helppo liikutella paikasta toiseen. Lika tarttuu liinaan hyvin eikä se jätä nukkaa pinnoille, ja näin ollen samaa kohtaa ei tarvitse käsitellä montaa kertaa uudelleen.