Skip to content

Blogi > Herkulliset minijuustokakut täydentävät juustokakkujen valikoimaa

Herkulliset minijuustokakut täydentävät juustokakkujen valikoimaa

Tyylikkäät minijuustokakut ovat saapuneet kevään ja kesän moniin herkutteluhetkiin. Uutuudet ihastuttavat niin maullaan kuin muodollaan, ja aina tasalaatuiset ja herkulliset leivonnaispakasteet on helppo sulattaa käyttöön tarpeen mukaan. Tuotteet ovat sulatusta vaille valmiita käyttöön sellaisenaan, mutta pienellä viimeistelyllä muokkaat ne helposti myös erilaisiin tilanteisiin ja sesonkeihin sopiviksi. Uutuus-minijuustokakut täydentävät mitä parhaiten kestosuosikkien, normaalikokoisten juustokakkujen valikoimaa.

Kevään uutuusmakuina tarjoillaan Mustikkaista minijuustokakkua sekä Suklaamarmoroitua minijuustokakkua. Aina tasalaatuiset, tyylikkäät ja herkulliset annospalat on helppo sulattaa käyttöön hävikkiä minimoiden, tarpeen mukaan. Minijuustokakut sopivat tarjoiltavaksi niin arkeen kuin juhlaan ja ne ovat sulatusta vaille valmiita tarjoiltavia sellaisenaan. Monikäyttöisistä tuotteista muokkaat halutessasi myös pienellä viimeistelyllä erilaisiin käyttötarkoituksiin ja sesonkeihin sopivia annoksia.

Tutustu tästä Juustokakkuihin ja tilaa tuotteet Metro-tukun verkkokaupasta:


Poimi vinkit tuotteiden tarjoiluun ja koristeluun Makeat Ideat -esitteestä, jonka voit ladata käyttöösi Fronerin Jäätelöakatemia -sivustolta. Minijuustokakkujen lisäksi löydät esitteestä vinkit tuotteiden viimeistelyyn myös normaalikokoisille kestosuosikeille. Perinteinen Juustokakku, Mansikkajuustokakku, Mustikkajuustokakku, sekä Suolainen Kinuskijuustokakku saavat uutta ilmettä ja herkullisuutta Makeat Ideat -esitteen koristelu- ja tarjoiluvinkeillä. Viimeistellyistä annoksista löydät myös valmiit Kakku + Kahvi -hinnastot käyttöösi. Käy tutustumassa esitteeseen ja hinnastoihin JäätelöAkatemian verkkokaupassa.

Froneri herkutteluhetki 1000x500

Minijuustokakut ovat tyylikkäitä, pyöreitä, valmiita annospaloja. Lisäksi myös Fronerin perinteiset normaalikokoiset pyöreät juustokakut on valmiiksi sopiviin annospaloihin leikattu. Hyödyntämällä valmiisiin annospaloihin leikattuja pakasteleivonnaisia, vähennät hävikkiä, sillä voit sulattaa kerralla haluamasi määrän paloja ja jättää loput pakastimeen tulevaa käyttöä varten. Ota tuotteet jääkaappilämpötilaan sulamaan 24h ennen tarjoilua ja käytä 48h kuluessa.

Käy tutustumassa Makeat Ideat -esitteeseen sekä valmiisiin hinnastopohjiin JäätelöAkatemian verkkokaupassa, Jäätelöakatemia.fi -sivustolla. JäätelöAkatemian sivustolla voit tehdä tarpeisiisi sopivat myynninedistämismateriaalit, niin koristelluista kuin koristelemattomista leivonnaispakasteista.