Blogi > Herkuilla vipinää vitriiniin

Herkuilla vipinää vitriiniin

Juustoportin uudet täytettävät kaura- ja jogurttipohjat mahdollistavat oman näköisen ja räätälöidyn tuotteen valmistamisen jopa asiakkaan toiveiden mukaisesti aivan muutamissa minuuteissa.

Valmis myytävä tuote on imagoltaan käsintehty! Kaura- ja jogurttipohjat säilyvät avaamattomina pitkään ja ovat käyttövalmiita aina kysynnän mukaan. Kaura- ja jogurttipohjat yksinkertaistavat vitriinituotteiden valmistamista ja tuovat tervetullutta lisäkatetta.

Tilaa kaura- ja jogurttipohjat tästä:
Juustoportti kaurapohja 180 g gluteeniton
Juustoportti jogurttipohja 180 g laktoositon 

  • Pikarissa on tila reseptisi mukaisille täytteille.
  • Avaamaton tuote säilyy pitkään, aina pakkaukseen merkittyyn päivään saakka.
  • Avattu pakkaus säilyy 1-1,5 vuorokautta.

 

Näin helposti se käy

fresh-pohja

1. Avaa muovikansi
2. Poista alumiinikansi kokonaan
3. Täytä pikari kerroksittain
4. Sulje pikari tiiviisti muovikannella
5. Nosta valmis tuote esille vitriiniin

Samasta pohjasta satoja erilaisia reseptejä!

kokoamisvinkki

 

eMetro_sisäsivu_hero_halla_vko-19-20

Halla-juusto pannuun, parilaan ja grilliin

Ainutlaatuinen uutuus: suomalainen Halla-juusto

  • Valmistettu suomalaisesta vuohen- ja lehmänmaidosta Suomessa
  • Laktoositon tuote
  • Erinomainen paistopinta pannulla, parilassa ja grillissä
  • Valmista Hallasta esimerkiksi salaatti, burgeri, sandwich tai bageli.

Tilaa Halla-juusto tästä:
Juustoportti Halla 150 g paistettava juusto laktoositon 

 

Halla-pekoni-bageli Juustoportin omasta keittiöstä

Raaka-aineet (2 annosta):
2 kpl bagel tai vastaava leipätuote
1 kpl Juustoportin Hallajuusto 150 g halkaistuna
2-4 pekoniviipaleita
2 kananmunaa paistettuna
2 rkl majoneesia
2 rkl BBQ-kastiketta

Käytä annokseen lisäksi baby-, miso-, vuonankaali- ja/tai versosalaattia. Tarjoiluun käärepaperia tai grillitasku.

Kokoamisohje:

  • Paista halkaistu Halla-juusto, pekoni ja kananmuna parilalla.
  • Voitele bagelit majoneesilla
  • Lisää hyvä määrä vihreää minisalaattia pohjalle.
  • Lado parilapaistetut Halla juustoviipeleet, kananmuna ja pekoni bageleille kerroksiksi.
  • Viimeistele BBQ-kastikkeelle ja lisää bagelin kansiosat.
  • BBQ-kastikkeen ohella reseptiin sopivat myös makea chilikastike ja hedelmä chutney.
  • Pekonin sijaan voit käyttää Chorizoa ja kanamunan voi korvata esim. avocadolla.

Bagelin voi myös tehdä ennakkoon vitriinituotteena ja paahtaa pikauunissa asiakkaalle.

 

JP_on-the-go

Muista myös muut Juustoportin vitriinituotteet!
Tiedustelut: horeca@juustoportti.fi

tuotevalikoima yhteistyössä