Blogi > Haemme tuotepäällikköä hevi-tiimiin Vantaalle

Haemme tuotepäällikköä hevi-tiimiin Vantaalle

HAKU PÄÄTTYNYT Wihuri Oy Aarnio Metro-tukku on yksi Suomen johtavista päivittäistavara-alan tukkukaupoista. Huolehdimme päivittäin noin 30 000 horeca-alan, julkishallinnon sekä vähittäis- ja huoltamokaupan asiakkaasta. Palvelemme koko maan kattavan 20 Metro-pikatukun verkoston, valtakunnallisen toimitusmyynnin sekä emetro.fi:n kautta. Wihuri Oy Aarniolla on yli sadan vuoden kokemus monipuolisesta tukkukaupasta. Kuulumme kansainvälisesti toimivaan Wihuri-konserniin, joka on suomalainen perheyhtiö. Visiomme on olla tukkukaupassa Suomen luotettavin kumppani. Tutustu meihin osoitteessa emetro.fi

Haemme nyt hankintaorganisaatiomme hedelmät – ja vihannekset tiimiin

TUOTEPÄÄLLIKKÖÄ
Työtehtävässä sinulla on mahdollisuus kehittyä valikoimahallinnan ja kansainvälisen hankinnan ammattilaiseksi. Työskentelet osana hedelmien ja vihannesten hankintatiimiä ja tehtävässäsi vastaat erikseen määriteltyjen tuoteryhmien kilpailukykyisestä hankinnasta, valikoimista ja niiden asiakaslähtöisestä kehittämisestä sekä tavarantoimittajayhteistyöstä. Seuraat trendejä ja tehtävässäsi varmistat, että hedelmät ja vihannekset valikoimamme on sesongin mukainen ja tarjoaa horeca-asiakkaidemme keittiöihin parhaita ratkaisuja ja monipuolisuutta perus- ja erikoistuotteilla.


Odotamme sinulta vahvaa kaupallista ajattelua ja kokemusta kansainvälisestä ja vastuullisesta hankinnasta. Omaat hyvät ongelmanratkaisu- ja neuvottelutaidot ja pystyt priorisoimaan tekemistäsi nopeatempoisessa työympäristössä. Työotteesi on oma-aloitteinen ja toimit joustavasti eri sidosryhmien välillä. Olet tuloshakuinen ja sinulla on halua kehittää valikoimia ja toimittajasuhteita tärkeimpiä tunnuslukuja apuna käyttäen.

Työssä menestyminen edellyttää:

  • Soveltuvaa kaupallista ja / tai elintarvikealan koulutusta
  • Tukku- ja tai päivittäistavarakaupan sekä valikoimahallinnan ja hankinnan perusteiden tuntemusta
  • Vahvaa osaamista hevi-tuoteryhmästä
  • MS Office – ohjelmien ja SAP-toiminnanohjausjärjestelmän hallintaa
  • Hyviä vuorovaikutus- ja neuvottelutaitoja
  • Pitkäjänteisyyttä, tarkkuutta sekä paineensietokykyä
  • Hyvää suomen ja englanninkielen suullista ja kirjallista osaamista, muu kielitaito katsotaan eduksi
Tarjoamme sinulle monipuolisen työtehtävän mielenkiintoisessa ja haastavassa toimintaympäristössä. Työtehtävässä sinulla on mahdollisuus kehittyä urallasi ammattitaitoisessa ja innostuneessa työyhteisössä.

Työsuhde on vakituinen ja kokoaikainen. Työpiste sijaitsee K3-logistiikkakeskuksessamme Vantaalla, osoitteessa Suokallionkuja 2.

Mikäli kiinnostuit tehtävästä, lähetä hakemuksesi, CV:si ja palkkatoiveesi viimeistään 9.4.2021 mennessä osoitteeseen: topi.jylha@wihuri.fi. Työtehtävä täytetään heti oikean henkilön löydyttyä. Lisätietoja tehtävästä antaa pe 12.2. klo 13-14 ja ke 17.2. klo 14-15 kategoriapäällikkö Topi Jylhä, puh. 040 8336 289.

tiedote