Blogi > Haemme ravintolakaupan avainasiakaspäällikköjä Jyväskylään ja Helsinkiin

Haemme ravintolakaupan avainasiakaspäällikköjä Jyväskylään ja Helsinkiin

Haemme Wihurin Metro-tukulle myynnistä innostuvia, ratkaisukeskeisesti ajattelevia ravintolakaupan ammattilaisia vahvistamaan kasvavaa ravintolakaupan osa-aluettamme. Toimit osana Myynti ja asiakkaat palvelualuettamme. Avoinna on kaksi paikkaa, toinen Helsingissä ja toinen Jyväskylässä.

Työssäsi vastaat uusiasiakashankinnasta, omien nimettyjen ravintolakaupan avainasiakkaidesi hoitamisesta hoitomallimme mukaisesti, sekä oman avainasiakassalkkusi myynnin ja kannattavuuden kehittämisestä yrityksen strategian mukaisesti.

Työssä onnistumisen edellytyksiä ovat liiketoiminta- ja asiakaslähtöisen ajattelutapa, ongelmaratkaisuun pyrkivä asenne ja tiimipelaajuus. Omaat aitoa halua toimia ravintolakaupan asiakkaidemme eduksi ja varmistat heille aina parhaan palvelukokemuksen. Työskentelytyyliltäsi olet suunnitelmallinen ja itseohjautuva. Lisäksi sinulla on palava halu kehittyä työssäsi, oppia lisää ja tehdä myös tulevaisuudessa tuloksellista ratkaisutyötä.

Olet ruokaihminen ja omaat vahvan ravintola-alan kokemuksen. Sinulla on kyky vaikuttaa muiden päätöksiin, olet sosiaalisesti vahva ja olet erityisen kiinnostunut ravintola-alan trendeistä sekä tunnet ravintola-asiakkaiden vaativan arjen.

Sinulla on hotelli- ja ravintola-alan ja/tai kaupallinen koulutus, kokemusta myyntityöstä vähintään 3 vuoden ajan, puhut ja kirjoitat hyvää suomea ja käytät sujuvasti englantia, olet tottunut MS Office-ohjelmistojen käyttäjä ja hallitset CRM:n ja Qlik Sensen käytön.

Olet valmis liikkumaan kotimaassa ja olet parhaimmillasi asiakkaiden luona, mutta hoidat myös muut sovitut vastuusi huolella.

Tarjoamme sinulle hyvän mahdollisuuden tehtävässä onnistumiseen laadukkaiden tuotteiden ja ratkaisuiden sekä mukavien työkavereiden avulla. Saat mielenkiintoisen työtehtävän sekä mahdollisuuden kehittää ja kehittyä urallasi vakavaraisessa ja arvostetussa suomalaisessa monialakonsernissa.

Jos kiinnostuit mahdollisuudesta olla osana Wihurin Metro-tukun independent Horeca myyntitiimiä, jätä hakemuksesi 29.11.2020 mennessä aarnio.rekrytointi@wihuri.fi

Mikäli haluat keskustella mahdollisuudesta puhelimitse, ole yhteydessä kenttämyynnin päällikkö Antti Leisténiin, pe 20.11. klo 15 – 16.30 tai ke 25.11. klo 16 – 18 välisenä aikana, puh. 040 485 78 38.

tiedote