Blogi > Haemme Business Manageria, eCommerce, Vantaalle

Haemme Business Manageria, eCommerce, Vantaalle

Tehtävä on uusi ja sijoittuu Metro-tukun myynnin organisaatioon. Tehtävässä vastaat Metro-tukun digitaalisen liiketoiminnan kasvattamisesta ja kehittämisestä. Tehtävässä toimit omistajana (product owner) digitaalisille palvelukanaville, osallistut kehitystoimenpiteiden suunnitteluun ja priorisointiin ja viet muutokset läpi projektipäällikön roolissa.

 

Tehtäviisi kuuluvat mm.

  • Digitaalisen liiketoiminnan myynnin ja asiakaskokemuksen kehittäminen tavoitteidemme mukaisesti
  • eCommerce kanavan valikoimien ja kampanjoiden suunnittelu yhdessä muiden liiketoimintojen kanssa
  • Vastuualueesi järjestelmä- ja prosessikehitysmahdollisuuksien tunnistaminen
  • Taito muuttaa liiketoiminnan vaatimukset asiakkaalle arvoa tuottaviksi, toteutettaviksi järjestelmäratkaisuiksi ja konsepteiksi
  • Vastata oman vastuualueesi järjestelmien ja prosessien tuotannon tuesta ja palvelun häiriöttömyydestä
  • Toimia ketterästi toteuttaen tuotekehitystä, projektinhallintaa sekä riskinhallintaa yhdessä sisäisten ja ulkoisten sidosryhmien kanssa

Onnistut tehtävässä, kun sinulla on vahvaa kokemusta digitaalisista palvelukanavista, etenkin verkkokaupasta sekä kehittämisen menetelmistä. Omaat kykyä hallita laajoja kokonaisuuksia, kykenet pitämään monta palloa ilmassa yhtä aikaa ja osaat priorisoida asioita. Lisäksi työ edellyttää sinulta itsenäistä otetta arjessa, organisointi- ja paineensietokykyä, erinomaisia yhteistyö- ja vuorovaikutustaitoja, sekä kykyä tehdä nopeita päätöksiä.

Eduksi katsomme ymmärryksesi päivittäistavarakaupan ja/tai tukkukaupan tilaus-toimitusketjun lainalaisuuksista sekä kokemusta SAP Hybris/ Commerce cloud ratkaisusta, sekä markkinoinnin automaatiosta (Hubspot)

 

Odotamme sinulta:

  • liiketoiminnan johtamistaitoa digitaalisissa kanavissa
  • ketterää kehityksen ja muutoksen läpivientitaitoa ja -tahtoa
  • hyvää hanke- ja projektinhallintaa
  • hyvää suomen ja englannin kielen taitoa

Olet etsimämme henkilö, jos omaat määrätietoista ja tuloshakuista otetta, sekä halua sitoutua pitkäjänteisesti toiminnan kehittämiseen.

Tarjoamme sinulle mielenkiintoisen ja monipuolisen työtehtävän ja mahdollisuuden työskennellä kehittämässä asiakaslähtöisesti digitaalisten palveluiden ratkaisuja, ammattitaitoisten ja asiantuntevien kollegoiden tukemana. Sinulla on myös mahdollisuus syventää ja kasvattaa osaamistasi monipuolisten tehtävien parissa.

Työpaikkasi sijaitsee Vantaan Viinikkalassa, moderneissa työtiloissa. Työ on vakituinen ja kokoaikainen, työssä raportoit myyntijohtajalle.

Lähetä hakemuksesi, CV:si, sekä palkkatoiveesi viimeistään 7.2.2021 aarnio.rekrytointi@wihuri.fi, otsikoi viestisi ”Business Manager, eCommerce”. Käymme hakemuksia läpi jo hakuaikana, ja paikka täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä.

Lisätietoja tehtävästä antaa kehitysjohtaja Tiina Laurila +358407229841


tiedote