Blogi > Fazer Street Food – Katuruoan koti

Fazer Street Food – Katuruoan koti

Fazer tuo katuruoan maukkaat tuulet maailmalta suomalaisille lautasille. Uudistetut Fazer Street Food tuotteet löytyvät nyt Metro-tukustasi.

Katso tuotteet ja tarkemmat tuotetiedot:

Katuruoka on tällä hetkellä Suomessa suositumpaa kuin koskaan. Street food on muuntautunut entistä monipuolisemmaksi ja modernimmaksi, kun torikahviloiden, perinteisten nakkikioskien ja pikaruokaloiden rinnalle on ilmestynyt maailman herkullisimmista katukeittiöstä inspiraationsa saaneita ruokarekkoja, festareita sekä pop up- ja kivijalkaravintoloita.

 

Fazer_Street_Food_Wihuri


Fazer Street Food Briossi Hampurilaissämpylä on Suomessa leivottu oikea briossi, jonka taikinassa on käytetty aitoa voita ja kananmunaa. Herkullisesta ja pehmeästä sämpylästä valmistat parhaat hampurilaiset.

Hampurilainen taipuu moneen; se voi olla pikaruokaa yksinkertaisilla täytteillä tai mitä mielikuvituksellisin premiumburgeri, jossa on itse tehty pihvi, maukkaita kastikkeita ja kasvislisukkeita.

Yksi asia kuitenkin on varmaa; laadukas sämpylä saa hampurilaisesi maistumaan paremmalta. Se nostaa koko annoksen uudelle tasolle ja saa täytteet loistamaan.

Useimmat burgeriharrastajat ovat yhtä mieltä siitä, että briossisämpylä on se oikea ja paras alusta kunnon hampurilaiselle. Uusi Fazer Street Food Briossi Hampurilaissämpylä on juuri tällainen - herkullinen ja pehmeä aito briossi. Fazer StreetFood sarjaan on nyt lanseerattu myös gluteeniton, yksittäin pakattu aito briossi.

Fazer Street Food Briossi Hot dog -sämpylä on Suomessa leivottu oikea briossi, jonka taikinassa on käytetty aitoa voita ja kananmunaa.

Fazer_Snellmann_StreetFood_resepti_hotdog_vaaka_1600px

Maukkaan ja pehmeän hodarisämpylän väliin mahtuu sopivasti täytettä, ja se sopii alustaksi niin mielikuvituksellisiin luksus-hodareihin kuin perinteisempiin nakkisämpylöihin. Kutsu siis perhe tai ystävät syömään – hot dogit maistuvat varmasti kaikille!

Kaikki Fazer Street Food Briossit leivotaan Lahdessa suomalaisesta viljasta.


Fazer Leipomot

  • Fazer Leipomot on leipomoalan markkinajohtaja Suomessa. Fazerin isot leipomot sijaitsevat Vantaalla, Lahdessa ja Lappeenrannassa.
  • Yrityksellä on myös 112 päivittäistavarakauppojen sisällä toimivaa
    myymäläleipomoa, joissa artesaanileipurit leipovat
    leipää paikan päällä käsin kotimaisista jauhoista.
  • Leipomotuotteiden valmistuksen kotimaisuusaste on noin 92 prosenttia.
tuotevalikoima yhteistyössä