Blogi > Esittelyssä Fredman Comple

Esittelyssä Fredman Comple

Ravintolaruoan ulosmyynnissä olennaista on saada aterian maut ja haluttu lämpötila säilymään pakkaamisen ja kuljetuksen aikana. Take Away -myyntiä helpottavaan Fredman Comple® -konseptiin kuuluu pakkausten lisäksi rasiansuljentalaite, jonka saa nyt Wihurin Metro-tukun kautta edullisesti osamaksulla. 

Ravintolaruoan Take Away- ja ulosmyyntipakkausten tulee olla kestäviä ja tiiviitä, jotta aromit säilyvät ja ruokaturvallisuus on taattu. Kätevä ratkaisu haasteeseen on Fredmanin kehittämä Comple-konsepti, joka kattaa useita eri tuotteita ja ratkaisuja Take Away -myynnin tueksi.

Comple-konseptin avulla aterian saa suljettua ja pakattua nopeasti ja hygieenisesti sekä kuljetettua helposti halutun lämpöisenä perille. Konseptiin kuuluvat kartonkiset ja muoviset ateriarasiat, rasiansuljentakalvot ja rasiansuljentalaitteet sekä lämpölaatikot, joissa on omat lokerot lämpimälle ja kylmälle ruoalle.

 

Comple TP11 -rasiansuljentalaite lainaan tai edullisesti osamaksulla

Ravintola-alaa kohdanneen kriisin edetessä päätimme yhdessä Fredmanin kanssa auttaa. Ostimme Wihurin Metro-tukun käyttöön muutamia Comple TP11 -rasiansuljentalaitteita, jotka lainaamme asiakkaillemme. Olemme myös sopineet laitteesta edullisen kampanjahinnan ja osamaksumallin kaikille kiinnostuneille.

Comple TP11 -rasiansuljentalaite on pieni, nopea ja tehokas rasiansuljentalaite ravintoloihin ja kahviloihin. Pienen kokonsa ansiosta laite sopii kaikkiin keittiöihin. Ruostumattomasta teräksestä valmistettu laite voidaan kytkeä tavalliseen seinäpistorasiaan, ja se on käyttövalmis muutamassa minuutissa. Laite sulkee rasiat, jotka ovat kooltaan korkeintaan 185 x 265 mm. Rasioiden saumaus on nopeaa ja tapahtuu painamalla laitteen kansi kevyesti alas.

Kestävät ja kierrätettävät Comple-vuoat

  • Comple-vuoat ovat suunniteltu aterioiden kuljettamiseen pitkiäkin matkoja joko kuumana tai kylmänä.
  • Valittavana on käsin tai koneellisesti suljettavia ateriarasioita, jotka saa rasiansuljentalaitteen avulla nestetiiviiksi.
  • Vuokien materiaalina on käytetty kartonkia tai muovia, ja ne ovat erittäin kestäviä.

Helppokäyttöiset Comple-rasiansuljentalaitteet ja -kalvot

  • Comple-rasiansuljentalaitteet saumaavat kartonkisiin ja muovisiin ateriarasioihin kannen läpinäkyvästä kalvosta.
  • Käyttö on helppoa ja hygienistä: täytetyt Comple-vuoat asetetaan rasiansuljentalaitteeseen, jonka jälkeen saumaus ja kalvon katkaisu sujuu lähes automaattisesti.
  • Kalvo kestää sekä pakastamisen että kuumentamisen.

 

Jos olet kiinnostunut Fredman Comple-konseptista ja tarjouksestamme, jätä yhteystietosi tämän linkin kautta. Otamme yhteyttä.

  • Katso esittelyvideo Comple-konseptista.
  • Lataa tuotekatalogi Comple TP11 -suljentalaitteen kanssa yhteensopivista Comple-pakkauksista tästä.

 

 

yhteistyössä

Aiheeseen liittyvät