Blogi > Duni-tuotteilla turvallisia ruokailukokemuksia

Duni-tuotteilla turvallisia ruokailukokemuksia

Tällä hetkellä hygienia on kaikkien mielen päällä. Se voi huolettaa etenkin silloin, kun yrittää nauttia ruoasta ravintolassa tai hotellissa. Jos etsit tapoja saada vieraasi tuntemaan olonsa turvalliseksi ja tervetulleeksi, tutustu valmiisiin ratkaisuihimme. Ne on suunniteltu suojelemaan vieraita ja takaamaan heidän viihtyvyytensä.

Puhtautta ja hygieniaa kaikkiin hetkiin

Valmiiksi taitellut lautasliinat nopeuttavat asiakaspalvelua ja auttavat myös huolehtimaan hygieniasta. Lautasliinat rajoittavat käsittelyn määrää, koska henkilökunnan ei tarvitse taitella niitä. Kun aterimet asetetaan lautasliinojen päälle, ne eivät joudu kosketuksiin pöydän kanssa.
Duniletto suojaa aterimia koskettamasta pintoja, jonka ansiosta ne säilyvät puhtaina.
Sacchetto-aterintaskut sisältävät lautasliinan ja taskun aterimille. Näin sekä aterimet että lautasliina pysyvät puhtaina ja paikallaan.

Puhtaalta pöydältä

Kertakäyttöiset pöytäliinat auttavat takaamaan puhtauden joka aterialla. Niiden ansiosta vieraat eivät joudu kosketuksiin suoraan pöydän pinnan kanssa. Pöytäliinoista on saatavana monia eri värejä, materiaaleja ja muotoja erityyppisiin tilaisuuksiin.
Poikkiliinat peittävät osan pöydästä ja luovat nykyaikaisen ilmeen.
Tabletit ovat kustannustehokas ja nopea ratkaisu pöytien kattamiseen.
Kosteuspyyhkeet sopivat joka aterialle. Niiden avulla vieraat voivat puhdistaa kätensä kätevästi ennen ateriaa ja sen jälkeen.

tuotevalikoima yhteistyössä