Skip to content

Blogi > Avoin työpaikka - tuotelaatupäällikkö, määräaikainen

Avoin työpaikka - tuotelaatupäällikkö, määräaikainen

120-vuotias Wihuri Metro-tukku on ravintolayrittäjän työpari, jonka strategian keskiössä ovat menestyminen yhdessä asiakkaiden kanssa, rohkeus sekä intohimo ruokaan. Wihuri Metro-tukku on osa kansainvälistä Wihuri-monialakonsernia, jolla on vahvat suomalaisjuuret. Wihuri toimii neljällä toimialalla, jotka ovat pakkausteollisuus, päivittäistavaratukkutoiminta, tekninen tukkukauppa ja lentotoiminta. Wihuri-konsernin liikevaihto vuonna 2020 oli 1,8 miljardia euroa, ja se työllistää noin 5 200 oman alansa ammattilaista 30 maassa.


Wihuri Metro-tukun laatu- ja vastuullisuustiimi hakee organisaatioonsa päivittäistavaroiden tuotelaadun ja elintarviketurvallisuuden sekä hankinnan vastuullisuuden parissa työskentelevää tuotelaatupäällikköä määräaikaiseen työsuhteeseen sijaisuuden ajaksi. Sijaisuuden arvioitu kesto on vuoden 2022 loppuun saakka.

Tulet työssäsi toimimaan päivittäistavaroiden tuoteturvallisuuden, tuotelaadun ja omavalvonnan asiantuntijana. Teet tiivistä yhteistyötä useiden eri sisäisten sidosryhmien kanssa ja vastuullesi kuuluu myös elintarviketurvallisuuteen liittyvä viranomaisyhteistyö. Olet työssäsi mukana kehittämässä Metro-tukun vastuullisen hankinnan toimintamalleja ja toimit vastuullisen hankinnan asiantuntijana sidosryhmille.

Tehtävässäsi vastaat Metro-tukun logistiikkakeskuksen elintarviketurvallisuusjärjestelmän (FSSC 22000) rakentamisesta ja sertifioinnin koordinoimisesta vuoden 2022 aikana.

 

Tehtävässä menestyminen edellyttää

  • tehtävään soveltuvaa korkeakoulututkintoa
  • elintarvikelainsäädännön tuntemusta, kokemusta omavalvonnasta ja elintarviketurvallisuusjärjestelmistä
  • kokemusta työskentelystä hankinnan vastuullisuuden parissa
  • erinomaista suomen sekä sujuvaa englannin kielen taitoa, ruotsin kielen taito on eduksi
  • hyviä tiimityöskentely- ja vuorovaikutustaitoja sekä kykyä itsenäiseen työskentelyyn
  • tavoitteellista ja kehittävää asennetta

 

Arvostamme myös kokemusta toimintamallien kehittämisestä ja projektien vetämisestä. FSSC 22000 -elintarviketurvallisuusstandardin tuntemus on avuksi tehtävässä onnistumisessa.

 

Tarjoamme sinulle

  • määräaikaisen, mielenkiintoisen työn ja monipuoliset työtehtävät
  • mahdollisuuden kehittää ja kehittyä
  • mukavan ja ammattitaitoisen työyhteisönTyöpisteesi sijaitsee Vantaan Viinikkalassa uudessa ja modernissa logistiikkakeskuksessamme, työn voi tehdä osittain etätyönä. Työ alkaa sopimuksen mukaan mahdollisimman pian. Jos kiinnostuit tuotelaatupäällikön tehtävästä, lähetä hakemuksesi ja CV:si palkkatoiveineen 7.11.2021 mennessä osoitteeseen aarnio.rekrytointi@wihuri.fi.

Lisätietoja tehtävästä antaa tuotelaatupäällikkö Tiia Vainio puh. 0443098893 tai sähköpostitse tiia.vainio@wihuri.fi.