Blogi > Atria Murea – Nopeaa, helppoa ja lihaisaa!

Atria Murea – Nopeaa, helppoa ja lihaisaa!

Kokeile klassikoihin tai testaa jotain aivan uutta.

Atrian uusi ja ainutlaatuinen Murea-tuoteperhe tuo ammattikeittiöihin täysin uudenlaisia ratkaisuja. Mureat ovat kustannus- ja valmistustehokas vaihtoehto niin buffet- kuin annosruokailuihinkin ja ovat helppo pelastus yllättäviin tilanteisiin ja kiireisiin päiviin.

Monikäyttöiset Mureat toimivat kylmänä esimerkiksi erilaisten vitriiniruokien täytteisiin tai lämpiminä vaikkapa pikaisiin wokkeihin, kastikkeisiin tai perinteisesti pitkään haudutettuihin patoihin. Myös aasialaiset ja meksikolaiset ruoat onnistuvat Mureista käden käänteessä. Toisin sanoen helppokäyttöinen tuote löytää paikkansa niin klassikoissa kuin uusissa innovatiivisissa resepteissä.

Mehukkaat, irtonaiset ja painoaan runsaamman näköiset Mureat sopivat erinomaisesti niin lounasravintoloiden, grillien, kahviloiden kuin isompien suurtalouskeittiöidenkin ruokalistoille.

Katso tuoteperheen tuotteet eMetrosta
Atria murea kana
Atria murea nauta
Atria murea possu
Atria murea nautakebab

 

100 % suomalaista lihaa

Usein edukkaampien liharuokien valmistamisessa turvaudutaan ulkomaisiin raaka-aineisiin. Atria Mureat valmistetaan 100 % suomalaisesta lihasta eivätkä ne eivät sisällä kalvoja, rustoja tai sattumia. Vain valmiiksi kypsää, mureaa ja irtonaista lihaa ilman pakkauksessa olevaa nestettä.

Mureat tuotetaan turvallisesti ja vastuullisesti. Ne edustavat ainutlaatuista suomalaista kehitystyötä ja innovointia, joka takaa parhaan mahdollisen lopputuloksen ravintolallesi ja asiakkaillesi.

Tasalaatuiset ja helposti valmistettavat Mureat ovat onnistumisen tae hankalissakin tilanteissa. Liikeideaan sopivasta tuotevalikoimasta valmistetuilla annoksilla kokematonkin henkilökunta pystyy tarjoamaan ravintolasi standardeja vastaavaa ruokaa lyhyelläkin koulutuksella.

Klassikoita pyttipannusta merimiespihviin

Mureat ovat saatavilla neljänä eri variaationa – nauta, possu, kana ja kebab. Laadukkaat tuotteet ovat monikäyttöisiä ja niistä valmistuvat helposti niin perinteiset klassikot kuin modernimmatkin annokset katuruuasta a la carte -annoksiin. Esimerkiksi maukas parsakaali-nautawok syntyy Murea Naudasta nopeasti ja kohtuuhintaisesti, sillä Mureat eivät vaadi pitkiä kypsynnysaikoja.

”Murea Nauta saa kauniin paistopinnan pannussa todella nopeasti. Parsakaali-nautawokki valmistuu kädenkäänteessä ja maku on äärimmäisen kohdillaan. Kannattaa kokeilla, niin uskot varmasti!” kehuu Atria Food Servicen kehityspäällikkö Tomi Nevala.

Teitpä sitten pastaa, pizzaa, risottoa, kiusausta tai tortilloja, löytyy Mureiden valikoimasta useampi vaihtoehto sopivaksi proteiiniksi. Ja jos haluat turvautua hyväksi havaittuihin klassikoihin tekevät Mureat ruuanlaitosta entistä helpompaa mausta tinkimättä.

”Olipa kyseessä sitten merimiespihvi, pyttipannu, kanacurry tai kebabkiusaus, ovat Mureat varmasti se nopein, maukkain ja kustannustehokkain ratkaisu täydelliseen lopputulokseen” tiivistää Nevala.

 

PARSAKAALI-NAUTAWOK

0,6 kg parsakaali, pakaste
0,3 kg punasipulisuikale
1 kg Atria Murea Nauta 3kg
0,02 l rypsiöljyä
0,02 kg inkivääritahna
0,02 kg valkosipulimurska
0,025 l seesamiöljy
0,100 l soijakastike
0,02 kg chilipaprika
1,5 kg munanuudeli
0,01 kg suola
2 l vesi
0,015 kg seesaminsiemen

Valmistusohje:
Paista parsakaali, punasipuli ja nautalastut nopeasti kuumalla pannulla. Lisää joukkoon inkivääritahna, valkosipulimurska, seesamiöljy, soijakastike sekä viipaloitu chili ja kuumenna vielä hetki. Keitä nuudelit suolalla maustetussa vedessä kypsiksi ja tarjoile wokin kanssa. Viimeistele seesaminsiemenillä.

tuotevalikoima yhteistyössä