Blogi > Atria Murea - Nopeaa, Helppoa ja Lihaisaa!

Atria Murea - Nopeaa, Helppoa ja Lihaisaa!

Atria Murea on aivan uudenlainen tuotesarja, joka tuo ammattikeittiöiden valikoimiin uuden lihaisan tuotteen kohtuulliseen hintaan. Mureat eivät vaadi pitkiä kypsennys-aikoja, vaan pikainen kuumentaminen riittää.

Tuotteet ovat mehukkaita, irtonaisia ja näyttävät painoaan runsaammilta lihaisasta ja ryhdikkäästä rakenteestaan johtuen. Usein edukkaampien liharuokien valmistamisessa turvaudutaan ulkomaisiin raaka-aineisiin.

100% suomalaista lihaa

Atria Mureat valmistetaan 100 % suomalaisesta lihasta. Ne eivät sisällä kalvoja, rustoja tai sattumia, vain valmiiksi kypsää, mureaa ja irtonaista lihaa ilman pakkauksessa olevaa nestettä.

Tuoreena myytävät Mureat ovat turvallinen ja hävikitön ratkaisu. Atria Mureat toimivat erinomaisesti niin buffet- kuin annosruokailussa ja ovat helppoja tuotteita yllättäviin tilanteisiin ja kiireisiin päiviin.

Mureat innoittavat kokeilemaan, sillä niiden käyttö helpottaa vaikeampia reseptejä ja tekee helpoista resepteistä todella pikaisia.

Mureat tuotteet

Atrian Murea Nauta nostaa naudanlihan jälleen hinnaltaan ja käytettävyydeltään jokaisen ammattikeittiön listalle. Se ei vaadi hauduttamista vaan on nimensä mukaan välittömästi mureaa. Saat tuotteeseen erinomaisen paistopinnan vähällä lisätyllä rasvalla. Murea Nauta takaa annoksiin myös komealta kuulostavan nimen, oli kyseessä sitten naudanlihapita, härkäruukku tai naudanlihapata.

Atria Murea Possu laajentaa possunlihan perinteistä käyttöä. Tuotteen voi esimaustaa edellisenä päivänä ja käyttää monipuolisesti kaikenlaisiin lämpimiin ruokiin. Atria Murea Possu tarjoaa ratkaisuja niin grilliruokien kuin à la carte -annostenkin valmistamiseen. Mehukkaampaa, maukkaampaa ja nopeampaa ilman hävikkiä.

Atria Murea Kana ei sisällä kalvoja tai rustoja ja on suutuntumaltaan lihaisa. Yhdellä tuotteella voit hoitaa lähes koko kanatuotteisiin perustuvan tarjontasi liikeideasta riippumatta. Atria Murea Kana sopii käytettäväksi sekä kylmänä että lämpimänä ja on erinomainen tuote tasaamaan vaihtuvien lounasruokailijoiden määriä

Atria Murea Kebab on sopivan mausteinen, aina mehevä ja varmasti murea. Käytä perinteisen kebab-lihan tapaan tai ideoi uusia innovatiivisia annoksia. Tuorepakattu ja irtonainen tuote sopii erinomaisesti esimerkiksi lounasravintoloiden tai grillien ruokalistoille.

yhteistyössä