Blogi > Aito ja alkuperäinen Carita-kuituliina

Aito ja alkuperäinen Carita-kuituliina

Puukuitupohjainen, vuosikymmenten kehitystyön tuloksena syntynyt FSC®-sertifioitu Fredman Carita®-kuituliina on suomalaisen keittiöammattilaisten arvostama täydellinen työväline. Nukkaamaton yleispuhdistusliina sopii sekä keittiön puhdistukseen että ruoan valmistukseen.


Tehokas, hygieeninen ja mukava käyttää

Carita®-kuituliina on ammattilaisten valinta keittiön hygieenisenä pitämiseen. Lukuisat ammattilaiset käyttävät kuituliinaamme myös turvallisesti ruoanvalmistuksessa, sillä kaikki valkoiset Carita®-kuituliinamme ovat tutkitusti elintarvikekelpoisia. Carita®:n avulla suodatat ja kirkastat liemet, kuivaat salaatin ja vihannekset sekä pyyhit kätevästi kalan ja lihan.

”Kaikki Fredman-työvälineet lunastavat aina lupauksemme Professional Food Contact, eli ne täyttävät ammattilaisten elintarvikekontaktissa käytettäville tuotteille asettamat laatuvaatimukset.”

Carita®-liinat on mitoitettu täydellisesti ammattilaisten tarpeisiin, ne ovat käteen sopivia ja rullasta on helppo repäistä uusi liina kuhunkin tarpeeseen. Materiaali on samaan aikaan tehokas ja mukava käyttää.

Käyttökohteet:

  • Vaativat pinnat: rosteri- ja erilaiset komposiittipinnat, ikkunat ja peilit
  • Paistopisteet: liesitasot, uunit, liesikuvut.
  • Keittiölaitteet: kuljetusvaunut, kylmäkaapit, padat, pakkauskoneet.
  • Hygieniatilat: pesualtaat, suihkut, WC, kaakelipinnat.
  • Ruoan valmistuspisteet: pöydät, leikkuutasot ja -laudat.

Nukkaamaton ja erittäin imukykyinen

Nukkaamaton Carita®-kuituliina sopii niin kuiva-, nihkeä kuin märkäpyyhintäänkin. Lika, rasva ja epäpuhtaudet irtoavat kuituisella yleispuhdistusliinalla ketterästi, ja pinnat pysyvät hygieenisinä, kun otat päivittäin käyttöön puhtaan kuituliinan. Osa Carita®-kuituliinoista on biohajoavia, joten ne voidaan kompostoida.

”Carita® Bio ja Carita® Premium -kuituliinat voi laittaa käytön jälkeen kompostiin, sillä ne ovat biohajoavia.”

Luonnonmukaisista, uusiutuvista raaka-aineista valmistettu Carita®-liina imee lähes 10-kertaisesti oman painonsa nestettä. Myös kustannukset pysyvät kurissa, kun et enää joudu pesemään ja desinfioimaan vanhoja kangas- tai sieniliinojasi.

Kotimainen Carita®-kuituliina on ammattikeittiöiden sankaritar

Ammattikeittiöiden työn tuloksena syntyvät ateriat, niiden parhaat maut ja ruoan turvallisuus ovat Fredmanin intohimo. Fredman on mukanasi arjessa luomassa parhaita makuja ja toimitamme alan parhaita ratkaisuja, palveluita ja tuotteita parhaiden makujen synnyttämiseen.
Kotimainen Carita®-kuituliina on kaikkien keittiöammattilaisten tuntema sankaritar, joka luo tehokkuutta ammattikeittiön toimintaan.
”Carita®-liina on edullinen käytössä: vaihdettava kuituliina on edullisempi kuin perinteisten kangas- ja sieniliinojen pesu- ja desinfiointikustannukset.”

eMetron ja Metro-tukkujen valikoimista löydät juuri sinun tarpeisiisi sopivan Carita®-kuituliinan:

  • CARITA® ORIGINAL YLEISLIINA
  • CARITA® BIO YLEISLIINA
  • CARITA® PREMIUM YLEISLIINA
  • CARITA® ECONOMY YLEISLIINA


 

tuotevalikoima yhteistyössä Verkkokauppa